Det er godt at smile og det er godt at kunne glæde andre med sine jokes. Smile and laugh makes the world go around.

Lær mere i denne artikel om hvordan du kan blive rigtig god til at dele jokes med verdenen, og hvordan du kan blive en bedre komiker generelt.

Find inspiration på nettet

Hvis du ikke er vant til at fyre en masse jokes af, så kan det virke en smule intimiderende at gå i gang med at finde på dine egne jokes. Det er bedst, hvis du på et tidspunkt når hertil, da det også vil gøre det nemmere for dig at lave kontekstuelle jokes og virkelig sprede smil hos dem omkring dig. Men til at starte med er det helt okay, at du benytter inspiration på nettet til at få andre til at smile omkring dig.

Prøv derfor at finde frem til nogle gode jokes inde på nettet gennem diverse hjemmesider. Der er ofte mange at vælge imellem. Vælg de jokes som får dig selv til at smile lidt – og noter dig især dem, som virkelig får dig til at grine højt.

Skriv dem endelig gerne ned på et stykke papir. Dette kan gøre det en del nemmere for dig at huske dem igen, når du har brug for at bruge dem. Og du kan altid lige skimte dette stykke papir af og til, hvis du er ved at glemme disse vittigheder.

Øvelse gør mester

Det er vigtigt at pointere at øvelse gør mester, hvis du gerne vil blive en bedre komiker. Ingen personer er født sjove. Det er en egenskab, som man udvikler ligesom med alt andet her i livet.

At få folk til at smile over ens jokes handler også meget om hvordan man leverer sine jokes. Du kan prøve at eksperimentere lidt med dette ved for eksempel at bruge armbevægelser og forskellige tonelejer.

Skal du begynde at optræde?

Hvis du begynder at blive rigtig god til at få folk i dit personlige liv til at smile, så kan det være en god ide at begynde at optræde med dine jokes. På dette tidspunkt burde du gerne være gået i gang med at lave dine egne.

Dette kan være meget nervepirrende og alt efter hvor du befinder dig henne i verdenen, så kan folk være ret hårde ved dårlige komikere. Men det kan være en god måde at presse dig selv på og prøve at blive bedre.