Vil du gerne følge med i tennis direkte fra dit TV? På denne side har vi samlet en oversigt over hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, der sender de spændende kampe. Uanset om det er Grand Slam-turneringer eller mindre begivenheder, så er vi din guide til tennis på skærmen.

Holger Rune – den danske tennisstjerne på fremmarch

Er du klar til at følge med i Holger Rune næste kamp på TV? Med et imponerende gennembrud på herresiden og spændende udsigter til Clara Tauson på damesiden, er dansk tennis i en særlig opadgående bølge. Tag med os, når vi dykker ned i Holger Runes spændende kampe og resultater.

Holger Rune har et stigende potentiale og har allerede markeret sig på ATP-touren med sine imponerende præstationer. Med en aggressiv spillestil og et fokuseret mindset er han en spiller, der altid leverer spænding og intensitet på banen. Følg med, når han kæmper sig igennem turneringer og stævner på vejen mod topplaceringer i tennisverdenen.

Tennis på Discovery Plus

Hos Discovery Plus kan du opleve nogle af de største turneringer i tennisverdenen live. Fra de prestigefyldte Grand Slam-turneringer som US Open, French Open (Roland Garros) og Australian Open til den intense Laver Cup – du går ikke glip af et eneste serve, smash eller volley.

Opdag spændingen ved live tennis fra komforten af dit eget hjem med Discovery Plus’ omfattende dækning af tennisbegivenheder. Følg med i de største kampe, se stjernerne i aktion, og vær en del af det pulserende tennisunivers med Discovery Plus.

Dansk tennissucces på verdensplan

Holger Rune er ikke kun en lokal sensation, men også en international stjerne på vej mod verdensranglistens top. Med en imponerende karriere bag sig, der inkluderer sejre i flere ATP-turneringer og stærke præstationer i Grand Slam-begivenheder, er han en af Danmarks mest lovende tennisspillere.

Følg med, når Holger Rune fortsætter med at kæmpe på tennisbanen og gøre Danmark stolt med hans dedikation, talent og vilje til at vinde. Fra Wimbledon til US Open, følg med i hans rejse mod tennisens øverste echeloner og vær en del af hans spændende rejse som en af verdens bedste tennisspillere.

Få det bedste ud af Grand Slams, WTA og ATP

Vil du se tennis i dag på tv? Her er alt det bedste tennis-tv fra Grand Slams, WTA og ATP på dansk tv. Følg med i hvornår Clara Tausons næste kamp spilles, når hun kæmper mod verdenseliten på WTA-touren. Se også Holger Runes næste kamp på ATP-touren.

Sådan streames Tennis

En af de bedste måder at se tennis på er ved at bruge Viaplay streamingtjeneste. Gå til Viaplays hjemmeside, log ind eller tilmeld dig en konto, og stream tennis på Viaplay med lethed.

Tennis i TV i dag og i morgen

Følg med i de seneste kampe og planlæg din tennistid med vores oversigt over tennis i tv i dag og i morgen. Uanset om det er ATP eller WTA, har vi dig dækket.

Tennis i TV fremover – Hold dig opdateret

Planlæg din uge med vores fremtidige tennis-tv-oversigt. Fra ATP 1000 Madrid til WTA 1000 Madrid og andre store begivenheder, så går du ikke glip af noget.

Danmark elsker tennis

Tennis i Danmark oplever en stærk fremgang med flere medlemmer og en voksende interesse. Med nye danske stjerner som Holger Rune og Clara Tauson er interessen for sporten kun steget.

Grand Slam Tennis

French Open, Australian Open, Wimbledon og US Open – oplev spændingen ved de fire store Grand Slam-turneringer, der finder sted rundt om i verden. Fra grus til græs, følg med i de største tennisbegivenheder.

Davis Cup

Følg med i Davis Cup, den vigtigste internationale holdturnering i herretennis. Se lande konkurrere mod hinanden i en spændende knock-out-format-turnering.