Kender du ordsproget: “En mands hjem er hans slot?” For en rigtig fodboldfan er deres hjem deres helligdom til sporten. De har memorabilia og samlerobjekter fra alle deres yndlingsspillere og -hold. Måske har de endda en signeret trøje eller to! Hvis du nogensinde er så heldig at blive inviteret ind i en rigtig fodboldfans hjem, er her nogle af de ting, du kan forvente at finde der.

En signeret fodbold – Dette er et must for enhver fodboldfan. De har sikkert en fra deres yndlingsspiller og en fra deres yndlingshold. Hvis de er rigtig heldige, har de måske endda en bold, der er signeret af begge!

En samling af trøjer – De hænger højst sandsynligt på væggene eller i en vitrine. Fan’en har sandsynligvis mindst én fodboldtrøje fra deres yndlingshold, men de har måske også trøjer fra andre hold, som de også kan lide, såsom tyske klubtrøjer eller engelske, hvis det er fortrukkent.

En hylde fuld af fodbolde – De har sikkert forskellige størrelser og stilarter, men de har alle noget med fodbold at gøre. Fan’en har måske en mini-fodbold, som de bruger som dekoration, eller de har måske en kopi i fuld størrelse af Super Bowl-trofæet.

Plakater – Der er sikkert plakater med fanens yndlingsspillere og -hold over det hele. Måske har de endda en plakat i naturlig størrelse af deres yndlingsspiller!

Billeder af selfies med en eller flere kendte fodboldspillere – Hvis en fan nogensinde har haft mulighed for at møde en berømt fodboldspiller, vil han/hun helt sikkert have et billede af det! Måske har de endda mere end et, hvis de har været heldige nok til at møde flere spillere.

Autografer i billedrammer – Fans har sikkert mindst ét signeret billede af deres yndlingsspiller. Måske har de endda også et par stykker fra andre spillere, som de også kan lide.

Gemte billetter fra kampe – De har sikkert en kasse eller et album fyldt med billetter fra forskellige kampe, de har været til. Måske har de endda billetter fra store kampe som super league eller VM.

Et tv og/eller en projektor – En rigtig fodboldfan vil selvfølgelig gerne se sit yndlingshold spille! De har måske et storskærms-tv eller en projektor i deres hjem, så de kan se kampen med stil.

Det er naturligvis forskellige fra fodboldfan ti fodboldfan. Men ovenstående er nogle af de mest typiske ting, som en ægte fodbold fan har på sit værelse eller i sit hjem.