Det vælter frem med padelbaner overalt i Danmark i disse år. Du har måske endda set en bane hist og her? Det er sådan en bane, der ligner en tennisbane med bander omkring. Og det er nok også derfor mange siger at padel er en blanding af squash og netop tennis.

Rigtig mange spiller efterhånden padel, eller også synes de som minimum at det er et sjovt spil.

Og hvorfor så det?

Man spiller det typisk som double, så man har en makker og læg så dertil at indlæringskurven er ekstremt flad. Der går nemlig ikke længe fra I har spillet den første bold til I og modstanderne kan holde bolden i gang, og så kommer de sjove, spændende og udfordrende dueller helt af sig selv derefter.

Til rigtig mange baner kan der lånes eller lejes padel bat og padelbolde fås i pakker af 3 styk til en lille 50’er, så rent udstyrsmæssigt kræver det ikke det store, før I rigtig kan komme i gang med at spille.

Men når du har spillet padel nogle gange, vil du formentlig gerne have dit eget bat, måske en taske til dit grej som for eksempel bolde og så et par gode sko.

Og det er nemt at finde på nettet.

Du kan prøve at besøge Padelavisen som er en hjemmeside om padel, padeludstyr, bolde, padel sko, tasker og samtidig indeholder en oversigt over padel baner i Danmark.

Padelavisen laver også test af padelbat med mere, så der er alverdens gode grunde til at besøge hjemmesiden. Du har i hvert fald muligheden for at blive klogere på padel og samtidig finde et godt tilbud på padelbat og -bolde.

Og det er jo ikke det aller værste.

Besøg padelavisen lige her og dyrk din sport med bare lidt mere glæde allerede fra i dag.