Markedet for sexlegetøj har udviklet sig eksplosivt de seneste år. Noget tyder på at der er sket et opgør med visse tabuer. Og det er kun godt. Sex er dejligt. Sex er også den lim der holder partnerskab sammen. Men alt bliver med tiden til rutine, og så bliver det kedeligt. Det gælder også sex, især når det er den samme partner år efter år.

Tidligere har man bare ikke snakket om det. Mange har søgt afveksling og spænding udenfor forholdet. Det gør de nok stadig, men i det mindste findes der i dag også mange andre muligheder.

Andre har simpelthen fortrængt problemet. Men det er helt sikkert heller ikke en god løsning. Fortrængte problemer har det med at yngle nye problemer.

Sexlegetøj åbner for muligheder. Med hjælp af sexlegetøj kan du udforske din erotik, og du kan holde gang i gnisten. Sex behøver aldrig blive til rutine. Du kan jo bare prøve noget nyt legetøj.

Sexdukker til ham og hende

Der findes et stort udvalg af sexdukker, både til ham og hende. Moderne syntetiske materialer føles lige så dejligt som hud og kød. Mange modeller har indbyggede vibratorer eller kan udstyres med sådanne. De kan også varmes op, så det føles endnu mere ægte. En sexdukke er nem at bruge, hygiejnisk og nem at gemme væk.

Sexdukker findes i mange former. Billige oppustelige modeller, eksklusive luksusmodeller i livsægte silikone og bolledukker som begrænser sig til det væsentlige: vagina og anus.

Til kvinder findes der sexdukker med erigeret penis. De kan også udstyres med vibrerende penisringe eller har endda indbygget vibrator.

Historiske sexdukker

Sexdukker har faktisk en lang historie. De kan dokumenteres helt tilbage til det 17. århundrede. Dengang var sexdukker lavet af stof, og blev især brugt på de lange sørejser. Højst sandsynligvis er sexdukker dog meget ældre. Teknisk set kunne man fremstille stofdukker allerede i de antikke civilisationer. Og der er intet der tyder på at de ikke skulle have gjort det.

Sex er så gammel som menneskeheden. Og onani er sådan set ikke andet end en af mange muligheder for seksuel tilfredsstillelse. Hjælpemidler til onani er nok lige så gammel som sex. Det nye er at grove hjælpemidler er blevet til sofistikeret sexlegetøj.

Sexdukker i alle prislag

De billigste sexdukker kan fås til omkring 100 kroner. Det er oppustelige dukker med påmalede detaljer. Men de kan sagtens bruges som sexlegetøj og give dig uforglemmelige oplevelser. Alle sexdukker kan bruges til både vaginal, anal og oral sex.

Lidt dyrere er sexdukker af gummi og vinyl. De findes mest som torsoer, dvs. en røv med anus og vagina. I den dyre ende findes der livsægte helkrops sexdukker. De er typisk modelleret efter kendte pornostjerner.

Plug din butt

Butplugs eller buttplugs er det sidste skrig indenfor sexlegetøj. Det er ingen hemmelighed at anus er en at de mest erogene zoner. Anal sex har længe været tabulagt. Men i dag er det blevet ganske almindeligt. En butplug er et simpelt legetøj der kan bruges af både mænd og kvinder og par. Den er også udmærket som ekstra stimulans under samleje.