Dyrker du meget motion til hverdag og har du ikke lyst til at holde pause, bare fordi du skal på ferie? Så er der flere muligheder du kan vælge imellem, hvor du stadig kan dyrke sport regelmæssigt på din ferie.

Der er mange der tager på, i deres ferier og det kan være virkelig irriterende, hvis man prøver at tabe sig. Derfor er der her samlet nogle bud til dig, der gerne vil dyrke motion i ferien.

Vælg et hotel med fitnesscenter

Drømmer du om en charterrejse til sydens sol og varme? Men er du nervøs for at buffet ikke er god ved din krop? Så kan du gå efter hoteller, hvor der er tilhørende fitnesscenter. På den måde kan du sagtens forbrænde alle de kalorier som du kan komme til at indtage i buffeten.

Derudover er svømning også rigtig god motion, så du kan kombinere din træning i fitnesscenteret med svømning enten i havet eller i poolen. På den måde vil du kunne dyrke masser af motion på din charterrejse.

Vandretur

Du kan også vælge at din ferie skal være en vandretur. Det er vist ikke før set, at man har taget på under en vandretur. Dels bevæger man sig rigtig meget på en vandretur og dels så er der ikke vildt mange fristelser af mad, dessert og alkohol på en vandreferie.

Sportsferie

Hvis du gerne vil ned i varmen, men ikke på decideret charterferie, så kan du også vælge at tage på en sportsferie. For eksempel er der flere muligheder i Spanien for at komme på en rigtig sportsferie og hvor der er indlagt forskellige træningssessioner på din ferie. En vaskeægte sportsferie med personligtræning, sund kost og alt hvad der ellers hører til, kan godt være dyr. Lån penge online og du kan alligevel have råd til at komme på din ønskede sportsferie.

Skiferie

På en skiferie bruger man virkelig også sin krop meget og man forbrænder derfor også virkelig mange kalorier på en skiferie. Her kan fælden være, at man ofte også drikker rigtig meget alkohol på en skiferie. Som bekendt er alkohol ikke det bedste middel til at holde vægten nede. Drømmer du om skiferie til et af de helt store skisportssteder? Så kan sådan en ferie sagtens løbe op og blive rigtig dyr – så dyr at det ikke er alle der sådan lige har råd til det. Men med sms lån 5000 kan din drømmeferie alligevel blive aktuel.

Masser er muligheder

Som du kan læse er der masser af muligheder for, at komme på ferie uden at formen behøver at ændre sig. Det er blot op til dig, at vælge hvilken type aktivferie der mest er dig og din smag.