Det helt store spørgsmål på alles læber. Eller. Altså om de virker, ikke penisser. Eller jo nogens. Okay…. Videre Lise…

Der er mange studier som viser at penis pumper virker, på en lang række parametre og til det de skal. Det de fleste spørg om er, om de også virker til at få en større penis. Her er svaret også ja. Der er dog en hage, som ved så meget andet. Ikke fordi der medfølger bivirkninger ved at bruge en penis pumpe – lige omvendt faktisk. Men mere om det senere.

Først vil jeg lige gennemgå, hvilke områder en penis pumpe virker på, som vi så kommer ind på senere. Først kommer vi til at snakke om en penis pumpes evne til at give dig og din lille (læs store) ven bedre erektioner. Dernæst vender vi, som i har ventet på, længde og bredde forbedringer som følge af brug af en penis pumpe.

 

Bedre og hårdere erektioner

Penis pumpers ypperste evne og påviste resultat er deres evne til at skabe forøget blodtilførsel til penis. Det åbner porer og giver bedre adgang til at blodet kan strømme ud i penis skafte og hoved.

Det betyder kort sat at du får og vil opleve både hårdere og længere erektioner. Derfor er penis pumper også en bevist og sund løsning på erectile dysfunktion. Modsat eksempelvis piller eller operationer, som er meget invasive i deres intravenøse form og metode. Ikke noget jeg vil anbefale. Derfor er penis pumper et klart førstevalg for rigtig mange mennesker – trod deres dårlige ry for “ikke at virke”.

Problemet bunder nok i, at folk ikke ønsker at tale højt om at bruge dem til hinanden. Netop fordi de kunne indikere overfor venner eller bekendte at man lider af enten problemer med at få erektion eller at man har en lille pik. Ikke noget man måske ligefrem praler med.

Derfor hører folk kun de ting man får at vide på internet og af “eksperter”, hvilket har en naturlig skepsis omkring sig. For de såkaldte eksperter skal jo sælge. Derfor håber jeg også du sætter pris på min ærlige “anmeldelse” i dette indlæg.

Jeg har undersøgt sagen til bunds i medicinske rekorder, studier og undersøgelser af produktet og teknikken at benytte sig af undertryk til behandling og “forbedring af den menneskelige krop”.

 

Bredde og tykkelse – en større penis med en pumpe

Ja. Det er rigtigt. Nej det er ikke et rygte. Ja. Det er videnskabeligt bevist. Punktum.

Der må være et “men” Lise? Jeg tror simpelthen ikke på det

Det er der også, kloge fantasi-person jeg lige har opfundet. Der er et men. Det er ikke en fantasi-lykke-kur som får din penis til at springe samtlige bukser du har og “flække” alle piger du skulle være så heldig at hoppe i kanen med.

Her kommer så endnu et men. MEN. En penis pumpe kan faktisk godt gøre din penis både bredere og tykkere. Også så du selv ville kunne se det. Signifikant større, hvis man nu skal bruge studiernes udstryk. Ordet signifikant, skal dog lige her forstås i den korekte sammenhæng. Det henviser altså til resultaternes troværdighed og ikke størrelses forbedringen.

Det resultaterne viser er på mellem 0,6 cm til 2 cm længere penis ved brug af en penis pumpe 2-3 gange om ugen. Derudover viser resultaterne ligeledes at du vil brug af din penis pumpe 2-3 gange om ugen kan blive fra 0,3 cm til hele (og forbløffende for mig, da jeg læste det) 1,2 cm større i omkreds.

Her skal det lige noteres, at dette er i erigeret tilstand. Du skla derfor ikke regne med at få et kæmpe bat du kan slå kammeraterne med i bruseren efter fodbold – sådan fungerer det ikke helt. Selvom nogle studier faktisk også påviser signifikante størrelses resultater i slap tilstand.

Nu tænker du sikkert igen, ellers så gør min fantasiperson:

Men de studier er sikkert betalte af dem der producerer penis pumperne – for at sælge flere?

Det er fuldstændig korrekt, at der er nogle studier som er blevet betalt af netop penis pumpe producenter. Og det er noget korrupt stads. Derfor har jeg også med flid og omhu forsøgt at skære netop sådanne undersøgelser og studier fra i min research. De resultater jeg bringer er baseret på studier i lige så høj grad af undertryk som behandling mod almene fysiske lidelser. Herunder primært Erectil Dysfunktion.

Disse studier tager dog i samme sekvens, og med god grund fat i det tit-stillede spørgsmål: “Om en penis pumpe reelt giver en større penis”.

Svaret er altså overordnet ja!

 

Hvor man skal købe en penis pumpe

Du har mange muligheder når du skal købe en penis pumpe. Der findes både de “normale” sexshops og så lidt dyrere special-forhandlere. Efter intensiv undersøgelse af de forskellige produkter de sælger er min konklusion klar: Produkterne er ens – priserne er forskellige. Ved special-forhandlere som udelukkende sælger eksempelvis udstyr til at forstørre penis og opnå bedre erektioner. Altså forhandlere som sælger både penis pumper, piller og special udstyr til penis forstørrelse er bare langt dyrere. Og det er helt uden grund. Det er mærkeligt, men nu engang sådan landet ligger.

Vores anbefaling er derfor klar. Du skal købe din penis pumpe ved en sexshop. Men hvilken?

Vore anbefaling er Sinful. Det er der flere grunde til. Nogle af dem har vi listet her

  • De sælger KUN pumper der rent faktisk beviseligt virker
  • De leverer indenfor 1-2 dage
  • De sender gratis (gratis fragt)
  • De har klart den bedste support, rådgivning og generelt kundeservice