Doug Wade er en tidligere kendt golfspiller fra Ohio delstatsuniversitetet, hvorfra han tog sin afsluttende kandidatgrad i 2002. At spille golf i regnvejr er ikke lige det, en golfudøver har mest lyst til. Doug Wade har følgende kommentarer til det at spille golf i regnvejr. De mest krævende turneringer han deltog i, oplevede han som meget vanskelige på grund af vejrforholdene i form af regn. Golf er en udendørs sport, og det at spille mod vejret er en del af spillet, som forhindringer og træer langs med banen er det.

Køb golfparaply med ekstra store dobbelt skærme på 132 cm

For det første er det vigtigt, at være forberedt. Man være klar til at kunne modstå regnen med regn-handsker, ekstra håndklæder og selvfølgeligt en luksus golf paraply i tasken? Man kan kun overraskes over, hvor mange mennesker, der ikke husker dette. Det gælder i nogle tilfælde spillerne, men i lige så høj grad spillets publikum. Den, der ikke er forberedt godt nok, må imødese en konstant bekymring for våde handsker og vand, der drypper ned ad ryggen. Det er vigtigt at kende til forholdene, der kan ændre sig – og det er vigtigt være forberedt på det! Ellers påfører man sig selv et ekstra og unødvendigt handicap.

For det andet skal man ikke miste kontrollen over sig selv. Når det er tid til at fokusere på slagene, er en solid kontakt med bold og bane under dårlige vejrforhold vigtigere end nogensinde. Man skal ikke blive mismodig, når man rammes af fejl i form af ’overswinging’. En almindelig fejl er følelsen af, at man nu er nødt til at svinge golfkøllen længere og hårdere. Det er det sidste man skal gøre! Chancen for at golfkøllen glider i hænderne, eller for at fødderne glider under svinget med golfkøllen forøges. Et kortere og mere fast sving med vil hjælpe spilleren.

Vælg en ekstra god golfparaply i 5 forskellige farver.

Endelig for det tredje skal man tilpasse sig golfbanen. Når det regner, ændres det hele og det lige foran spilleren. Selv verdens bedste golfspillere har i regnvejr store problemer med at få deres ’chips’ og ‘putts’ til hullet, fordi en langsom og våd bane ændrer på de betingelser, spillet skal gennemføres under. Man skal være opmærksom på, hvad regn, kulde og blæst kan gøre for ens slag. Våde forhold betyder mindre ’spin’ på slagene, og det leder til langsommere ’greens’ og blødere baner. Man skal justere sit spil og valg af golfkølle i overensstemmelse hermed.

Hvad golfparaplyen angår skal den kunne give ly mod regnen, for hvis man står stille i lang tid, uden denne paraply, bliver man hurtigt både gennemblødt og afkølet. Og så kan man let blive et offer for forkølelse og lungebetændelse. Paraplyens omkreds er enormt vigtig. Paraplyens skærm skal være stor, og den bør kunne afskærme både ejeren og hans golfudstyr! Og så skal den kunne klare vind og vejr. Store vindbelastninger må ikke ødelægge den.

Vælg måske en mindre paraply vælg en luksus paraply i stedet for den store.

En golfparaply har selvfølgeligt en tolagsskærm, og mekanisk åbning og lukning garanterer en fleksibel reaktion mod regn og vindstød. Materialerne, der bruges til paraplyens afstivere og selve skaftet, må gerne være et let materiale, som for eksempel glasfiber. Den bør have et håndtag, der ligger naturligt i hånden. Det er ikke videre rart at paraplyen pludseligt ved et vindstød stikker samtlige ribber i vejret. Diameteren bør være på mellem 150 og 180 cm. Paraplybutik markedsfører også luksus paraply der er et resultat af den opdaterede produktudvikling. Kvalitet er et ’must’ for os. For vi ønsker ikke at sælge varer med indbygget slitage. Den slags kan kun belaste ressourceforbruget. Når billige eller gratis reklameparaplyer smides ud den ene gang efter den anden og meget oftere på genbrugspladsen, driver vi rovdrift på de knappe ressourcer.