Trænger du også til at komme lidt væk fra en kedelig hverdag præget af corona og kedsomhed? Så tag på en mini-ferie med din hustru, mand eller kæreste for at få lidt afveksling. I disse tider hvor mange sidder ned og arbejder hjemmefra, kunne det være en god idé at holde en aktiv ferie, så I får bevæget jer lidt!

Hvad kan I lave?

Du kunne overraske din kæreste med en cykeltur rundt i Danmark. Så kunne I cykle i nogle bakkede områder og herefter tage på et hyggeligt hotelophold. I kunne også investere i nogle kajakker, leje et sommerhus i en uge tæt på noget vand, og herefter tage ud og sejle. På den måde får I brugt kroppen og udfordret jer selv, samtidigt med at I hygger jer bare jer to.

Huskesedlen

Der er altid mange ting man skal huske, når man skal på ferie. Inden man tager afsted, er det en god idé at tjekke, at der er god mobildækning, der hvor man skal være. Tjek teleselskaber hvem ejer hvem, så I ved, hvilke teleselskaber dækker forskellige områder. Derudover er det også essentielt, at man medbringer sin pung, tøj man kan bevæge sig i, samt gode sko at gå med.

Hvis der er problemer med økonomien

Hvis du ikke lige føler, at du har økonomien til at tage på en mindre ferie med din partner lige nu, så husk på, at det altid er en mulighed at tage et lån.

Med et forbrugslån med lav rente skal du ikke hen til din bank for at afholde et møde. Nej, her er der tale om et nemt lån du kan optage online, hvorefter du har mulighed for at købe en cykel eller kajak, eller hvad det nu lige måtte være.