Jeg havde hørt meget godt om Hitachi Magic Wand, så derfor glædede jeg mig meget til at modtage den. Jeg måtte dog lige samle mig et øjeblik, da jeg åbnede æsken, fordi den var så overvældende. Den mindede mig mere om et apparat end et legetøj og har desuden en lang strømledning og jeg blev hurtig klar over, at jeg måtte prøve den af flere omgange, for at kunne få et ordenligt indtryk af dette stykke legetøj.

Du kan generelt læse mere om dette stykke frække voksen legetøj på: https://eroti.dk/

anmeldelse af hitachi magic wand

Hvordan ser den så ud? Den er 30 cm lang med et løgformet hoved på 6,2 cm. Fjernbetjeningen har to knapper med en høj og lav hastighed. Ledningen er ca. 120 cm lang, hvilket giver gode muligheder for at bevæge sig rundt i rummet mens legetøjet er tændt.

Min første bekymring var lyden. Umiddelbart lyder den jo som en motorsav…ej, måske ikke helt så højt, men alligevel. Jeg testede den ved at ligge den i min seng med et lille tæppe over og gik derpå ind på børnenes værelse. I mit tilfælde kunne jeg ikke høre det derinde fra, men man skal nok alligevel sikre sig at man er alene inden brug, således at man undgår støjklager fra naboerne.

Normalt ville jeg bruge glide creme men jeg besluttede mig for at prøve den uden først. Hitachi Magic Wand skal ikke føres ind i vagina, men bruges stil stimulering af klitoris og åbningerne omkring anus og vagina. Vibratoren er meget intens og kraftig og jeg blev da også hurtig glad for, at jeg kunne veksle mellem hastighederne. Fjernbetjeningen er dejlig nem at betjene, hvilket er en stor fordel.

Jeg må indrømme at den første orgasme jeg fik af at lege med Hitachi Magic Wand, kom som et chok for mig og var så kraftig og intens at det næsten kom bag på mig.

Da jeg brugte den anden gang, besluttede jeg mig for denne gang at bruge glide creme. Jeg oplevede at det stadig gav den samme dejlige følelse, men at den var knap så intens. Jeg kunne derfor nu holde den direkte mod klitoris, uden at det blev for meget. Det skal dog siges at man skal være lidt varsom med at få glide creme på den hånd man holder legetøjet i, da den godt kan blive lidt glat at holde på.

Hvad kunne jeg bedst lide ved Hitachi Magic Wand? Ud over at den gav mig nogle dejlige orgasmer, så er det nok det faktum at den ikke kører på batterier. Det gør nemlig at den giver en stabil konstant vibration, uden at man skal bekymre sig om at batterierne går døde.