Skal du til golf sommer camp på en golfsommerhøjskole i uge 27 og 28?

Oplev en uge i inspirerende samvær med andre golfinteresserede kursister. Ud over golftræning med PGA professionelle trænere byder ugen på bl.a. grillaften, quiz og hyggelig højskolestemning. 
Du får ikke en bedre oplevelse, hvis du du er helt vild med golf eller tænker, at golf måske kunne være noget for dig. Så skal du gøre dig selv den tjeneste at prøve golfhøjskolen. Det er enhver dreng/piges drøm, som er interesseret i golf. Da der her er 100% fokus på golf i en uge eller 2, afhængig af hvad man vælger. Det er nemlig i de populære sommerferie uger i uge 27 og uge 28. Man kan nemlig vælge at tage den ene uge eller vælge at tage begge uger.
Lige meget hvad, så er det hvert fald en oplevelse og en masse erfaring man får med sig, da det er rigtige trænere, som ved hvad de taler om, som står for træningen. Så lyder det her som noget for dig eller kender du nogle det kunne være noget for. Så skal du skynde dig at tilmelde sommer golfhøjskolen, så du kan blive endnu bedre og få en oplevelse du aldrig vil glemme.

Golfhøjskolen henvender sig til et bredt spektre af spillere – fra dig, der er kommet godt igang, men skal bruge et skub for at komme videre, og til dig, der er rutineret golfspiller, men gerne vil løfte dit spil til et højere niveau. 

Så hvis det er noget, så tag gerne kontakt i dag og hør mere om det. Så kan vi sammen fortælle lidt mere om det også. Og du kan høre om det skulle være noget for dig. Vi svarer altid gerne på spørgsmål. Om det er på telefon eller mail, det vælger du.