Der er mange børn, der kommer i gang med at dyrke sport i en tidlig alder. Det er en rigtig god ting for dem, da det er en god kilde til masser af motion, hvilket alle børn har godt af. Derudover er det et godt sted at skabe venskaber, og så er det ikke mindst sjovt at dyrke sport for rigtig mange børn.

Men desværre er der også mange af dem, der begynder til sport som børn, der ender med at vælge det helt fra på et tidspunkt. Det kan være, at der kommer andre ting ind i livet, der har en større interesse, og så kommer de aldrig i gang med at dyrke sport igen.

Er du en af dem, der tidligere har gået til sport, men som ikke gør det nu, er det måske værd at overveje at komme i gang med det igen.

Se termobukser børn her.

Den sjove vej til motion

Hvis du dyrker sport, er det godt at blive ved med det, så længe du kan. For sport er nemlig en sjov og nem vej til at få dyrket noget motion, og mange af de mennesker, der ikke dyrker sport, har det ofte også med slet ikke at dyrke noget andet motion i løbet af deres hverdag.

Hvis du ikke havde det sjovt til den sport, du gik til tidligere i livet, er det måske en idé at prøve en anden sport. Der er ingen, der siger, at du ikke kan skifte til en anden sportsgren, hvor du kan få det meget sjovere.

Sport skal jo først og fremmest være leg. Og når vi leger, glemmer vi som regel, at det også er for at røre os. Der er mange, der går døde i fitness og styrketræning, fordi de ikke har det sjove element med ind i det.

Men ved sport er det nemt at få pulsen op, samtidig med at du har det sjovt. Så hvis du gerne vil gøre din krop og din hjerne en tjeneste, bør du blive ved med at dyrke sport hele vejen gennem dit liv, så længe du orker det.

Find køredragt baby her.