Noget af det værste er når man er ude at køre bil, og den pludselig siger en mærkelig lyd, et dæk punkterer, eller en masse lamper begynder at blinke.

For en ting er at det er rigtig træls at bilen går i stykker, en anden ting er at man kan føle sig rigtig utryg, hvis man står ude på en vej og ikke ved hvad man skal gøre. Her er heldigvis hjælp at hente.

Hvad er FDM, og hvad kan de hjælpe med?

FDM er en forening stiftet for netop at hjælpe ikke sådan en situation. Du kan stifte abonnement på FDM vejhjælp, og være sikret døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude. Ligegyldig hvad der er galt med bilen, vil der komme erfarne hjælpere ud, som både kan få fragtet dig i sikkerhed, og sørge for bilen.

Hvis det er et mindre problem, kan du være så heldig at de fikser det, og ellers vil de tage den med til en kvalificeret mekaniker, så du kan få din bil tilbage, forhåbentlig så god som ny.

Hvilke fordele er der?

Der er mange fordele ved et FDM-medlemskab. For det første er de bedst til prisen. Dette er altid rart, og gør det til en mere overskuelig investering at lave.

For det andet dækker det både Danmark og EU, og der bliver sørget for fri videre transport. Du kan også selv få lov at vælge værksted i Danmark, så du er sikret en mekaniker som du føler dig tryg ved, og som måske er specialiseret indenfor netop det som din bil fejler.

Du kan købe forskellige abonnementer, så du er sikker på at det passer til netop dine behov, og du ikke får alle mulige fordele, som du ikke har brug for.