Når man har været et par i lang tid, går der ikke længe, før de første kærestekilo begynder at sætte sig.

Det er ikke nogen hemmelighed, at når man har en kæreste og har haft det i lang tid, så bliver begge parter ofte lidt mere afslappede med kost og motion og i øvrigt også med at opsøge oplevelser sammen.

Hvis du og din kæreste er blevet lidt nogle sofakartofler, kan i her få nogle gode ideer til både at få motion og kvalitetstid sammen.

Dyrk motion sammen

Hvis i både trænger til at komme lidt ud og til at bevæge jer noget mere, så er det en oplagt mulighed at træne sammen.

Der er masser af muligheder for at træne sammen alt efter hvilken type motion, i kan lide. I kan for eksempel melde jer ind i et fitnesscenter, melde jer på nogle forskellige former for holdtræning eller aftale nogle dage om ugen, hvor i løber en tur sammen.

At tage til holdtræning kan være en god idé, hvis man også gerne vil have lidt pluspoint på oplevelseskontoen.

Det er nemlig både hyggeligt og sjovt at være med til holdtræning, hvor man kan lære nogle nye mennesker at kende.

Tag på aktiv ferie

Hvis i trænger til at komme ud og opleve noget spændende, kan det være en god idé at tage på en aktiv ferie sammen. På den måde får i både kvalitetstid med hinanden, gode oplevelser og motion på samme tur.

Der findes mange forskellige typer af aktiv ferie. Et bud kunne være at tage på vandretur sammen. En vandretur er en god mulighed, for der findes vandreruter i mange forskellige lande og ruterne er på meget forskellige niveauer.

En anden mulighed kunne være en tur til Club La Santa, hvor man virkelig får ferie-vibes med hotellet og poolen, samtidig med at man kan dyrke motion i dagtimerne.

Det er en oplagt mulighed, hvis i gerne vil kombinere aktiv ferie og charter ferie. Du kan læse om valutakurser og få hjælp til at omregne for eksempel euro til dkk, så du har helt styr på det med pengene, inden i rejser ud.

Lån penge til en aktiv ferie

Hvis i gerne vil en tur til for eksempel Club La Santa, kan det være, at i har brug for at låne penge til turen. En rejse kan hurtigt gå hen og blive lidt dyr, og så kan et lån være en god mulighed. Spar penge med et samlelån her og få pengene til jeres drømmerejse sammen.

Når man skal udenlands, kan det være svært at holde styr på, hvor mange penge man bruger, hvis man ikke er helt klar over, hvordan valutakurserne er – husk det.