De færreste af os, har plads til at dyrke alle former for frugt og grønt og endda også bær. Men det er heller ikke nødvendigt at dyrke det hele. Der er rigtig mange gode grunde til at dyrke egen frugt, grønt og bær, og en af dem er, at det er ret så sundt. Læs mere om, hvorfor du skal dyrke egen mad her.

Det er sundt for dig og din økonomi

Ved at dyrke egen frugt, kan du faktisk spare penge. De fleste af os vil jeg gerne spare nogle penge, når man kan. I stedet for at købe frugt og grønt, hver eneste gang det skal bruges i maden, kan der bare plukkes fra egen lille have. Tomater i kapilærkasser for eksempel. Det bliver jo ved med at gro i lang tid.

Når man har mulighed for at tage frugt og grønt gratis, kan man også få mere lyst til at give frugt og grønt mere fokus til måltiderne. Det er sundt at spise frugt og grønt, specielt det man selv har plantet, der har ingen giftige gasser på. Du ved præcist, hvor frugten kommer fra.

Spar penge eller lån penge

Til sidst er det jo faktisk, som sagt en god ting at gøre, hvis du vil spare lidt penge. Frugt og grønt, og faktisk også bær, kan hurtigt blive en dyr omgang. I livet vil man helst undgå at tage lån. Men hvis man skal, skal man jo gerne vide noget om det. Se kviklån wiki, hvis du ikke er interesseret i at spare penge på denne måde. Men det kan altså hjælpe dig lidt, samtidigt med, at du får lækker frugt, grøntsager til maden og bær, som jo ofte koster ret mange penge i supermarkedet. Et lån er også en mulighed, men prøv en anden vej først.