Savner du at spille noget mere sport med dine venner, kan du her finde inspiration til, hvad du kan komme i gang med at dyrke af sport, hvor det er oplagt at hive dine venner med.

Her finder du alt i ure.

Padel tennis

Du kan jo blandt andet kaste dig ud i at spille padel tennis sammen med vennerne. Her skal I være fire på banen, hvor der spilles to mod to. Der er efterhånden kommet padel tennis centre overalt i Danmark, så der er sikkert også en bane i nærheden af, hvor du bor, som I kan kaste jer over.

Her booker du dig gerne ind for hver time, men det er ofte til priser, der er til at have med at gøre. Vær lige opmærksom på om ketcher og bolde er med i prisen, eller om du selv skal ud at finde det.

Find Jaguar dameure her.

Panna fodbold

Skal det være lidt mere street, og er I alle glade for at spille fodbold, kan det også være, at I skal kaste jer over panna fodbold. Det foregår på en meget mindre bane, end almindeligt fodbold spilles på.

Måske er der endda en panna bane i jeres by, som I kan bruge, så du ikke selv skal tænke på at anskaffe dig en bane. Panna fodbold foregår på en lille bane, enten en mod en eller to mod to. Derfor er det også en oplagt sport at spille med vennerne, da du nok ikke kan samle nok kammerater til 11 mod 11 på en almindelig fodboldbane.

Basketball

Hvis det heller ikke lige er sagen for jer, kan I jo også finde en basketball bane i nærheden af, hvor I bo og vælge at bruge den. Det kræver ikke anden investering end bare en basketball, og så er I ellers i gang.

Her er det jo nemt at spille enten to hold mod hinanden, eller I kan spille til et mål som 1v1 eller 2v2. Basket er også en sport, som alle kan være med til, og det er nemt og hurtigt at komme i gang.

Skateboarding

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at I skal prøve skateboarding. Det er ikke som sådan en sport, I kan “spille” sammen, men det betyder ikke, at det ikke kan være fedt at stå på skateboard sammen med sine venner.

Hvis du aldrig har prøvet at stå på skateboard før, er det bare med at kaste dig ud i det. Du kommer nok til at falde et par gange, men så er det jo godt, at du kan beskytte dig med knæbeskytter, albuebeskytter, hjelm og hvad der nu ellers findes, så du ikke slår dig nær så meget.