Autismespektrumforstyrrelser (ASD) er en række neuroudviklingsforstyrrelser, der påvirker kommunikation og social interaktion. Mennesker med ASD kan have problemer med verbal og nonverbal kommunikation, social interaktion og gentagen adfærd. Selvom autismespektrumforstyrrelser kan være invaliderende, lever mange mennesker med ASD tilfredsstillende liv.
Der er ingen ensartet tilgang til behandling af ASD, men terapier, der kan hjælpe med at omfatte adfærdsmæssige interventioner, uddannelsesprogrammer og medicin. Nogle mennesker med ASD finder også lindring fra komplementære terapier, såsom kostændringer, kosttilskud og aromaterapi.
Mange mennesker med ASD udmærker sig på områder, der interesserer dem, såsom musik, matematik eller kunst. Nogle fortsætter med at blive videnskabsmænd, læger eller ingeniører. Andre har job i service- og gæstfrihedsbranchen, såsom at arbejde på restauranter eller hoteller. Ny indsigt i ASD fører til bedre behandlinger og interventioner. Hvis du har ASD, så sigt efter en sund livsstil og drag fordel af disse muligheder. Til sidst, dassA.

Kort: Et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde vej

Kort er et utroligt nyttigt værktøj til navigation. De kan hjælpe dig med at finde rundt i et ukendt område eller planlægge en rute til en destination. Kort kan også være sjove at se på, idet de giver et øjebliksbillede af et sted på et bestemt tidspunkt. Kortene i denne samling viser Londons skiftende ansigt gennem de sidste 100 år. Samlingen inkluderer et kort, der viser alle bomber, der blev kastet over London under Anden Verdenskrig, og et andet, der viser hovedstadens undergrundsstationer. Du vil også finde et kort udlånt fra TFL, der viser, hvor hver cykeludlejning dockingstation er placeret, og en kopi af Londons historiske pubber. London Road Book: Denne bog indeholder fotografier af 1.500 gader i London og er nyttig for alle, der er interesseret i at finde ud af mere om byens historie og arkitektur. Denne bog indeholder fotografier og beskrivelser af alle bilerne.

ADHD og autisme er to forskellige tilstande, der kan påvirke en persons evne til at fungere.

Der er stor forskel på ADHD og autisme. ADHD er en psykisk lidelse, der er karakteriseret ved problemer med fokus, hyperaktivitet og impulsivitet. Autisme er på den anden side en udviklingsforstyrrelse, der påvirker kommunikation og sociale færdigheder. Mens mennesker med ADHD kan opleve problemer med disse færdigheder, er problemet ikke så alvorligt og omfattende. I nogle tilfælde bliver voksne fejldiagnosticeret med ADHD, når de faktisk er autister. Symptomerne på autisme kan ligne dem ved ADHD. Autisme har dog en række yderligere symptomer, som ikke optræder hos voksne. Disse omfatter vanskeligheder med at bruge sprog og vanskeligheder med at kommunikere følelser. Hos voksne opdages autisme normalt af en psykiater, som udfører en ansigt-til-ansigt-evaluering.

Link til artiklen

AFS